top of page

Sara

Olen Sara Welling, näyttelijä, laulaja, ääninäyttelijä ja joogaohjaaja. Olen myös pienen pojan äiti ja asun Helsingissä Lauttasaaressa. 

Sara Welling

Minulla on yli 15 vuoden työkokemus esiintyvän taiteen alalta. Koulutukseltani olen Teatteritaiteen maisteri (TeM 2012) ja Joogaohjaaja (RYT 500). Teatterikorkeakoulusta valmistumiseni jälkeen koulutuspolkuni on jatkunut joogan ja kehotietoisuuden opiskelun ja työn pariin. Taide ja jooga täydentävät ja tukevat loistavasti toisiaan. Koenkin olevani jonkinlainen instrumentti, joka ilmaisee, välittää ja luo eri menetelmillä.


Tästä kaikesta on lähtöisin mottoni, joka viittaa nimeeni ja luovuuden moniin lähteisiin minussa: “Luovuutta monella Saralla.”

Perustin yhtiöni, Sawel Arts Oy:n vuonna 2020. Yhtiöni kautta tarjoan näyttelijän, ääninäyttelijän, laulajan ja joogaohjauksen palveluita. 

Luovuus ja ihminen kokonaisuudessaan kiehtovat minua aihealueena. Ihmisen sisällä on valtava potentiaali ilmaista ja luoda. Luovuus on mysteeri. Se on sitä, että laajenee, kasvaa ja monistuu. Se voi kanavoitua mitä ihmeellisimmissä muodoissa. Luovuus ei myöskään ole vain luovan alan ihmisen perusoikeus. Mielestäni kiehtovinta siinä onkin se, miten kaikin eri tavoin luovuus voi ilmetä - rajattomasti.


Vuosien ajan on luovuuden palettini hioutunut ja hakenut omanlaista muotoaan. Sen kirkastaminen millainen olen luovana tekijänä ja artistina, on vaatinut myös syvyyssuunnan löytämistä, oppimista, kolhuja ja elämänkokemusta. Olen onnekas, että olen saanut tehdä työtä monialaisesti. Se sopii spontaanille ja uteliaalle luonteelleni, joka etsii ja tutkii luovuutta monilla tavoilla. 


Uusimpana luovuuden ilmentymänä olen löytänyt tekstien ja laulujen kirjoittamisen. Tästä on syntynyt Minulla on ääni-lauluprojekti vuonna 2020. Tämän projektin tekstit alkoivat syntyä Koronakeväänä 2020, jolloin pysähtynyt tilanne antoi mahdollisuuden uuden luovan projektin syntymiselle.  

 

Tutustu Cv:stäni löytyviin tietoihin työ- ja koulutustaustastani. Olen valmis erilaisiin luovan alan työprojekteihin, ota rohkeasti yhteyttä!

bottom of page