top of page

Sara

Olen Sara Welling, näyttelijä, laulaja, ääninäyttelijä ja joogaohjaaja. Olen myös koululaislapsen äiti ja asun Helsingin Lauttasaaressa. 

Sara Welling näyttelijä ja laulaja

Minulla on 20 vuoden työkokemus esiintyvän taiteen alalta. Koulutukseltani olen Teatteritaiteen maisteri (TeM 2012) ja joogaohjaaja.

 

Teatterikorkeakoulusta valmistumiseni jälkeen koulutuspolkuni on jatkunut joogan ja kehotietoisuuden kouluttautumisen ja työn pariin. Taide ja jooga täydentävät ja tukevat loistavasti toisiaan. Koenkin olevani jonkinlainen instrumentti, joka ilmaisee, välittää ja luo eri menetelmillä.


Tästä kaikesta on lähtöisin mottoni, joka viittaa nimeeni ja luovuuden moniin lähteisiin minussa: “Luovuutta monella Saralla.”


Perustin yhtiöni, Sawel Arts Oy:n vuonna 2020. Yhtiöni kautta tarjoan näyttelijän, ääninäyttelijän, laulajan ja joogan ohjauksen palveluita.

 

Luovuus ja ihminen kokonaisuudessaan kiehtovat minua aihealueena. Ihmisen sisällä on valtava potentiaali ilmaista ja luoda. Luovuus on mysteeri. Se on sitä, että laajenee, kasvaa ja monistuu. Se voi kanavoitua mitä ihmeellisimmissä muodoissa. Luovuus ei myöskään ole vain luovan alan ihmisen perusoikeus. Mielestäni kiehtovinta siinä onkin: Miten kaikin eri tavoin luovuus voi ilmetä - rajattomasti.


Vuosien ajan on luovuuden palettini hioutunut ja hakenut omanlaista muotoaan. Sen kirkastaminen millainen olen luovana tekijänä ja artistina, on vaatinut myös syvyyssuunnan löytämistä, oppimista,
kolhuja ja elämänkokemusta.

 

Olen onnekas, että olen saanut tehdä työtä monialaisesti. Se sopii spontaanille ja uteliaalle luonteelleni, joka etsii ja tutkii luovuutta monilla tavoilla.


Uusimpana luovuuden ilmentymänä olen löytänyt tekstien ja laulujen kirjoittamisen. Tästä on syntynyt Tämä ääni on mun –musiikkiprojekti yhdessä säveltäjä/muusikko Tuomas Hautalan kanssa. Tämän
projektin tekstit alkoivat syntyä Koronakeväänä 2020, jolloin pysähtynyt tilanne antoi mahdollisuuden uuden luovan projektin syntymiselle. Tästä projekti on jalostunut debyyttialbumin tekemiseen, joka tulee markkinoille v. 2023 syksyllä. Ensimmäinen sinkkuni Tämä ääni on mun on ilmestynyt jo keväällä, ja toinen Laru mun Haru syksyllä 2023.

 

Tutustu CV:stäni löytyviin tietoihin työ- ja koulutustaustastani. Olen valmis erilaisiin luovan alan työprojekteihin, ota rohkeasti yhteyttä!

bottom of page