top of page
Laru mun HaruSARA Welling
00:00 / 05:14

MINÄ OLEN

Sara Welling

Näyttelijä, laulaja, lauluntekijä, ääninäyttelijä sekä joogaohjaaja. Olen myös koululaislapsen äiti ja asun Helsingin Lauttasaaressa. 

Vuosien ajan luovuuden palettini on hioutunut ja hakenut omanlaista muotoaan. Sen kirkastaminen, millainen olen luovana tekijänä ja artistina, on vaatinut myös syvyyssuunnan löytämistä, oppimista, kolhuja sekä elämänkokemusta.

 

Olen onnekas, että olen saanut tehdä työtä monialaisesti.

Se sopii spontaanille ja uteliaalle luonteelleni, joka etsii ja tutkii luovuutta monilla tavoilla. Tervetuloa sivuilleni, tutustumaan syvemmin työhön, jota teen. 

LUOVA

monella saralla

Minulla on 20 vuoden työkokemus esittävän taiteen alalta. Koulutukseltani olen Teatteritaiteen maisteri (TeM 2012) ja joogaohjaaja. Teatterikorkeakoulusta valmistumiseni jälkeen koulutuspolkuni on syventynyt myös joogan opiskeluun sekä ohjaamiseen. Taide sekä jooga täydentävät ja tukevat loistavasti toisiaan. Koenkin olevani jonkinlainen instrumentti, joka ilmaisee, välittää ja luo omasta ytimestään eri menetelmillä.


Tästä kaikesta on lähtöisin mottoni, joka viittaa nimeeni ja luovuuden moniin lähteisiin minussa: “Luova monella Saralla.”


Perustin yhtiöni, Sawel Arts Oy:n vuonna 2020. Yhtiöni kautta tarjoan näyttelijän, ääninäyttelijän, laulajan ja joogan ohjauksen palveluita.

Tehdään luovaa työtä yhdessä!

Ota yhteyttä nyt, palaan sinulle pian

SARA WELLING

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page