top of page
Laru mun HaruSara Welling
00:00 / 05:14

Laru mun Haru

 

Säv. Tuomas Hautala

San. Sara Welling

Laru mun Haru on toinen sinkkulohkaisu Sara Wellingin lokakuussa 2023 julkaistavalta debyyttialbumilta Tämä ääni on mun ( Texicalli ). Kappale kertoo tarinan ajankohtaisesta aiheesta, siitä miten löytää oma paikkansa maailmassa. Laru mun Haru -single esittelee ainutlaatuisen musiikillisen maailman, jossa yhdistyy bossa novamainen rantatunnelma sekä lyyrisen leikittelevä, kaihoisa tarinankerronta. Uusi single on julkaistu syyskuussa 2023 ja löytyy kuunneltavana kaikilta digialustoilta.

"Meillä kaikilla on sisäinen tarve saada olla omanlainen. Kappale on pohdintaa siitä, miten saada olla rohkeasti oma itsensä ympäröivässä maailmassa. Loppujen lopuksi kyse on yksinkertaisesti rohkeudesta luoda itselleen sopiva elämä ja löytää siihen tarvittava tila ja vapaus”, Sara selittää kappaleen merkityksestä.

Welling on saanut kappaleeseen innoituksen vahvasta naistaiteilijasta Tove Janssonista. Jansson eli osan elämäänsä Klovharu -nimisellä saarella, josta kappaleessa käytetään nimeä Haru. Lauttasaarelainen Welling referoi Harua omaan elämäänsä, Laruun eli Lauttasaareen, jossa taiteilija on kirjoittanut myös muut Tämä ääni on mun -albumin tekstit.

Säveltäjä-muusikko Tuomas Hautala on loihtinut Wellingin tekstin ympärille kappaleen, joka hehkuu vahvaa herkkyyttä ja hilpeää salaperäisyyttä.


Laulu - Sara Welling

Piano - Tuomas Hautala

Sello ja kitara - Aleksi Kaufmann

Viulu - Silva Kallionpää

Basso - Eero Tikkanen

Brasilialaiset perkussiot - Sami Kontola

Vibrafoni - Teho Majamäki


Tuotanto - Tuomas Hautala, Teho Majamäki, Mikko Räihälä

Äänitys - Mikko Räihälä, Teho Majamäki

Miksaus - Mikko Räihälä

Masterointi - Henkka Niemistö

Julkaisija - Texicalli Digital


Ota yhteyttä!

Esitysmyynti:

Margit Ojaniemi / M. Agency

www.magency.fi

bottom of page