top of page
Tama aani on mun - Laulaja Sara Welling

"Kuinka olla yksin ja yhdessä

Kuinka olla tässä ja maailmassa

samaan aikaan

valot ja varjot yhdessä leikkien"

Tämä ääni on mun

Tämä ääni on mun

 

Tämä ääni on mun konsertin tarinat pohtivat ajankohtaisia teemoja vapaudesta elää omannäköistä elämää. Konsertti on matka oman mysteerin ja omaäänisyyden äärelle ja kertoo olemisen ja rajojen tutkimisesta sekä kipukohtien läpikäymisestä, iloa ja kepeyttä unohtamatta. Esitys on ennen kaikkea voimaannuttava kokemus ja tarjoaa kuulijoille inspiraatiota, pohdintaa omannäköisestä elämästä ja juhlistaa samalla elämän valoja ja varjoja.

 

Wellingin omakohtaisten tarinoiden ja kerronnallisen tekstin ympärille on säveltäjä-muusikko Tuomas Hautala luonut teoksen, joka on eri genreissä liikkuvaa art pop -taidetta, voimakasta instrumentaalista ilmaisua ja samalla hilpeää ilon ja itseironian riemua. Tämä musiikillinen luomus on inspiroiva kokonaisuus huippumuusikoiden taidonnäytteitä, sulautuen saumattomasti yhteen Wellingin sanallisen pohdinnan ja lyyrisen laulun kanssa.

Sara Welling - Laulu/tekstit 
Tuomas Hautala - Koskettimet, haitari, taustanauhat, taustalaulu 
Aleksi Kaufmann - Kitara/Sello, taustalaulu 

Silva Kallionpää – Viulu, taustalaulu

Teho Majamäki - perkussiot, vibrafoni

Sami Kontola - perkussiot

Esityksen kesto on 60 minuuttia. Konsertti sopii niin pieniin ja intiimeihin yksityistilaisuuksiin kuin täyttämään isommankin lavan, esityksen kokoonpano on näin ollen muokattavissa tilaajan tarpeisiin joko duona tai 4-6 hengen bändinä.

Sara Wellingin syksyllä 2023 julkaistavasta albumista on lohkaistu kaksi sinkkujulkaisua Tämä ääni on mun ja Laru mun Haru. Kappaleet ovat kuultavissa digialustoilla.


Ota yhteyttä!

Esitysmyynti:

Margit Ojaniemi / M. Agency

www.magency.fi

bottom of page